Fixed mvn package and verify to also work with linux (+mac?)
[simantics/platform.git] / bundles / org.simantics.editors.win32 / pom.xml
1 <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
2         xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
3         <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
4         <artifactId>org.simantics.editors.win32</artifactId>
5         <packaging>eclipse-plugin</packaging>
6         <version>1.0.0-SNAPSHOT</version>
7
8         <parent>
9                 <groupId>org.simantics</groupId>
10                 <artifactId>org.simantics.root.bundles</artifactId>
11                 <version>1.0.0-SNAPSHOT</version>
12                 <relativePath>..</relativePath>
13         </parent>
14
15         <build>
16                 <plugins>
17                         <plugin>
18                                 <groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
19                                 <artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
20                                 <configuration>
21                                         <environments>
22                                                 <environment>
23                                                         <os>win32</os>
24                                                 </environment>
25                                         </environments>
26                                 </configuration>
27                         </plugin>
28                 </plugins>
29         </build>
30
31 </project>